Covidsafe virusteippi

CovidSafe Virusteippi Kouvolasta koko Suomeen

Välitön, tyylikäs suoja SARS-CoV-2-virusta sekä kaikkia muita viruksia ja bakteereita vastaan – nyt tilattavissa meiltä, mukaan lukien asennuspalvelu

Teemunteippi on virallinen CovidSafe-virus- ja bakteerisuojateipin jälleenmyyjä sekä asentaja. CovidSafe Virusteippi on suomalainen, patentoitu innovaatio, joka on yksinkertainen, mutta erittäin tehokas tuote kaikkia viruksia (koronavirus mukaan lukien) ja bakteereja vastaan.

Tuote sopii erittäin moniin kosketuspintoihin ovenkahvoista valokatkaisimiin ja ostoskärryihin. Oikein asennettuna teippi paitsi ehkäisee osaltaan vakavia tauteja myös viimeistelee pinnat tyylikkäästi. Se soveltuu näin ollen erittäin vaativiinkin, tasokkaisiin kohteisiin.

CovidSafe-tuotteita ovat testanneet ja niiden tehon todenneet mm. Helsingin Yliopisto (University of Helsinki), Net-Foodlab laboratoriot Oy ja Dubai Central Laboratory Department. 

“Testaamamme monimetallihybridi on ainutlaatuinen seos, jonka tutkimustulokset ovat vaikuttavat.”
– Tarja Sironen, apulaisprofessori, Helsingin yliopiston virologian osasto

Lue lisää ohesta ja tilaa suoraan meiltä, ja kysy asennusta tarpeen mukaan Kouvolan tai muun maan alueella. 

Tilaa virusteippi tästä

Tietoa CovidSafe Virusteipistä

  • Ensimmäinen tutkittu, tehokkaaksi ja turvalliseksi todettu tuote koko maailmassa. Testattu nimenomaan SARS-CoV-2 (COVID-19) -koronavirukseen, mutta toimii yhtä tehokkaasti myös kaikkiin muihin viruksiin ja bakteereihin.
  • Itse kiinnitettävä ja vaihdettava, aivan uudenlainen monimetalli-teknologiaa hyödyntävä tyylikäs tarrasuoja kosketuspinnoille. 
  • Pinnoite kuluu käytössä asteittain paljastaen alta punaisen kontrollivärin, jolloin suoja on vaihdettava uuteen.
  • Käyttökohteita: ovenkahvat, kaiteet, katkaisimet, hanat, ostoskärryt, napit ja lähes kaikki muut pinnat. 
  • Helppo asentaa, ei jätä jälkiä poistamisen jälkeen.
  • Liimalaatu, joka on kehitetty kestämään. Oikein asennettuna tuotteella on pitkä käyttöikä. 

Suojateippi on erinomainen ratkaisu sinulle, jolla on toimisto, liiketila, hotelli, päivittäiskauppa, museo tai jokin muu tila, jossa haluat palvella asiakkaitasi turvallisesti sekä vastuullisesti. Unohtamatta tietenkään omaa henkilökuntaasi sekä kaikkia muita tilan käyttäjiä!

Tilaa ohesta CovidSafe Virusteipit ja kysy halutessasi myös asennusta. 

Tilaa tästä itseasennettava teippiarkki

Arkista muotoilet virusteippiä helposti omiin tarpeisiisi. Saatavilla koot A4 45 € (sis. alv.) ja A3 82 € (sis. alv.).

Ota yhteyttä soittamalla 040 833 9558 tai oheisella lomakkeella, niin lähetämme sinulle maksutiedot vuorokauden kuluessa ja toimitamme arkin postin lähetettäväksi pikimmiten. Pakkaus- ja toimituskulut 6,90 € (sis. alv.).